Söndag

Det har nästan varit vilodag idag. Vi har varit ute och gått en sväng till OKQ8. Såg kursansvarige där, kul att se att universitetsmänniskor har vanliga liv också. Annars så har jag suttit och renskrivit massa anteckningar igen. Det känns som att det är bra att renskriva. Då går man igenom allt en gång till och kanske fastnar något på vägen.

Har lyssnat lite på P3 Star på datorn medan jag har skrivit, men man blir snabbt less på alla låtar. Spelas mest bara topplistelåtar om och om igen. Såg Andra chansen igårkväll också, men blev rätt less på att låtarna kördes flera gånger. Tyckte inte att någon låt var sådär speciell. Jag tror starkt på Charlotte Perelli i finalen. Blir spännande att se vem som vinner tillslut. Tycker egentligen att det skulle räcka med en enda Melodifestival-sändning som det var förut. Nu med totalt sex program och 32 nya låtar känns det lite övermäktigt.

Bäst att fortsätta med tidsfördrivet. Vad ska det bli till middag sen då? Hm, bäst att fundera lite på det också. Ska visst åka och handla en sväng i eftermiddag också, blir kul!

Kommentarer
Postat av: Erika

svar: vad härligt! veckan har börjat segt, var uppe alldeles för länge igår. hoppas eran startat bättre :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback