Grubblerier

Jag förstår inte varför man ska måsta fundera och grubbla över så mycket hela tiden. Det är alltför ofta jag känner att jag gör bort mig mer eller mindre. Jag vet att det inte är något farligt, men likafullt blir det ett störningsmoment, en irritation som hänger sig kvar. Det är svårt att bryta såna mönster. Jag måste försöka mer än vad jag gör.

På fredag ska jag jobba 6.00-13.30. Kommer att blir ganska segt på morgonen, men förhoppningsvis blir det inte så jobbigt. Sen ska jag jobba hela helgen och måndagen som följer. Efter det är jag nog ledig ett tag igen.

Har en massa som ska göras nu framöver, måste skriva upp en lista på allt. Engelskan är i alla fall klar. Känns bra det. Vet inte om sista delen blir godkänd, men det är nästan så att jag utgår från det.


Träff med prästen

Nästa vecka ska vi träffa prästen som ska viga oss. Det ska bli riktigt intressant att höra vad han har att säga. Det är samma präst som konfirmerade mig för fem år sedan. Jag träffade honom för några månader sen och han sa att jag blir den första av hans konfirmander som gifter sig. Inte så konstigt, eftersom jag är ute så pass tidigt. Hursomhelst så känns det kul och så otroligt bra.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Två dagar kvar och sen blir det sommarlov en liten stund. Det blir en del jobb, lite marknader, sol och bad och inte minst bröllop. Jag ljuger om jag säger att jag inte längtar. Jag längtar så!