Inte så aktiv

Är inte så aktiv med bloggandet här nuförtiden. Får se om jag skärper till mig senare. Annars är allt bra. Jag stickar och håller på. Hoppas att vädret blir bra till helgen när det är marknad.

Inlägg på begäran

Annika kräver ett nytt inlägg så det är väl bäst att jag skriver. =)

Har rensat lite i gammhuset idag och varit i Hemavan och handlat. Sen så har jag stickat lite smått. Har gjort klart en rolig mönsterstickad sock som jag måste göra makan till snart. Håller på med lite hemlighetsstickning också (ids inte skriva vad eftersom jag inte vet om det kan läcka ut...) och så har jag sån lust att sticka nån sjal och köpa massa garn. Känns som att jag har kommit över att köpa nya kläder (mja, i alla fall till en viss del) nu när jag har kommit på hur kul det är att sticka.

Annars så har jag inte så mycket mer kul att skriva. Var till optikern igår och kollade så att allt såg bra ut med mina linser, vilket det gjorde. Åkte sen hem med mamma och har börjat sakna Daniel lite. Men han kommer kanske imorrnkväll eller torsdag eller så om allt går som det ska.

Just det, gamla klarinettläraren kom förbi med nya noter idag som jag troligtvis ska vara med och spela vid Ruttjebäcken även i år. Har varit där och spelat på frukostkonserten två år förut. Är ju inte så tränad på klarinetten, men nu när kyrkkonserten gick så pass bra så bör det ju gå att spela fler gånger. Måste försöka hålla igång bättre hädanefter. Får se hur det går.

Over and out. Skriver mer vid senare tillfälle.

Spelning i kyrkan

Idag spelade vi i kyrkan, jag och Annika. Lät faktiskt riktigt bra. Höll på att tappa luften totalt ett tag, men sen gick det bra ändå till slutet.


Cykeltur

Cyklade ner till Slussfors igår. Känner mig rätt mör och lyckades bränna mig litegrann trots att jag har smort in mig ordentligt med solkräm. Måste ha missat just det stället tydligen. I eftermiddag åker vi ner till Umeå. Ska bli skönt och kul att komma ner en sväng. I och för sig var jag där förra veckan, men då var vi mest i stugan jag och mamma. Hursomhelst, det blir kul. =)

Solig dag

Idag har det otroligt nog varit en solig dag. Skönt. Gick in till Tärna imorse och åkte sedan hem med mamma därifrån. Har staplat lite ved och stickat och virkat. En halvt produktiv dag om jag får säga det själv. Imorrn blir det Slussfors. Får se om det planerade färdsättet kommer att fungera. Sen Umeå på fredag och tapetsering och gå på stan på lördag. Kul!

Regnig dag

Det har varit en regnig dag idag, men nu ikväll verkar solen ha hittat fram. Kul. Var ute och gick en bra promenad i regnet imorse, sen har jag mest varit lat. Rensat lite i gammhuset och längtat till torsdag. Far nog ner till Slussfors då. Blir skönt att träffa Daniel. Samtidigt är det så bra att vara ifrån varann, för man känner verkligen hur mycket man behöver varandra.

Ska lägga mig alldeles strax. Blir att ringa och prata av sig en stund först. Ibland kan jag fortfarande inte fatta att jag är gift med honom. Att jag är gift överhuvudtaget. Det har känts så avlägset så länge och sen hände det bara - pang! Nu har det snart gått ett helt år och jag är lika förvånad över att han såg mig och pratade med mig där för snart fem år sedan. Det måste ha varit meningen. Jag är så tacksam.