Ny blogg

Härmed rekommenderar jag att ni tar en sväng förbi vår gemensamma blogg om ni vill läsa vad jag skriver. Känner att det inte är någon idé att traggla på här när vi båda skriver där. Så, gör gärna det!

blogg.annaochdaniel.se

Jag får se vad som blir av denna blogg, men för tillfället så får den ligga kvar.

Två dagar kvar

Ska städa två dagar till. Japp.

Halvt peppad

Idag har jag varit rätt så peppad på att göra saker. Hade tänkt tvätta, men så tog jag mig inte in i huset där tvättmaskinen är så det körde ju ihop sig. Men jag har i alla fall dammsugit lite och diskat. Annars inte så mycket mer. Jag är så lat av mig.

Nu har Daniel kommit hem, så jag ska vara lite social och så. Han är mitt allt. Min kärlek.

Trist, tradigt, tråkigt

Jag är så less på denna tråkiga vardag. Jag pluggar något jag knappt ens har behov av eller vill läsa och jag tar inte tag i nånting här hemma. Jag behöver en rejäl spark i baken så jag rycker upp mig. Aaah. Vi bokade resa igår. Jag längtar. Jag gör inget annat än att längta till allt som ska komma, istället för att göra nåt här och nu. Det är så svårt ibland. Måste skärpa mig och gå ut en sväng och få i mig lite frisk luft.

Bilder på hemsidan

Vi har lagt upp några av fotografens bilder från bröllopet på hemsidan. Titta gärna!

Sitter och ser en föreläsning. Som vanligt. Sen måste jag ringa en man om belysningen på skolan. Vet inte hur jag blev inblandad i allt det här. På onsdag är det sista dagen i alla fall. Sen vill jag verkligen inte jobba mer just nu.

Fotografens bilder

Kul att det är några som läser här i alla fall!

I helgen fick vi fotografens bilder från bröllopet. Underbara. Det är allt man kan säga. Nu blir det att skicka in till tidningen och göra tackkort och framkalla en massa bilder. Ska även göra en förstoring på nåt kort. Blir så kul! Tänkte lägga upp lite bilder på hemsidan så småningom också. Vi har ju även en blogg tillsammans (
blogg.annaochdaniel.se), men det har inte blivit skrivet så mycket på den än. Jag skriver mest här, men ska bli bättre på att skriva där. Sen så känns det lite dumt att hålla på och skriva på två olika bloggar, men ett tag till får det vara så. Vi får se.

Vi är ständigt på jakt efter en lägenhet i Umeå. Förstår inte att det ska vara så svårt. Jag jobbar på städet till den 10 oktober, sen måste jag ta ett rejält tag med matten. Det är lite knepigt faktiskt. Funderar på att boka bröllopsresa snart också, eftersom vi var i Lycksele i fredags och sökte pass. Känns skoj.