Cykeltur

Cyklade ner till Slussfors igår. Känner mig rätt mör och lyckades bränna mig litegrann trots att jag har smort in mig ordentligt med solkräm. Måste ha missat just det stället tydligen. I eftermiddag åker vi ner till Umeå. Ska bli skönt och kul att komma ner en sväng. I och för sig var jag där förra veckan, men då var vi mest i stugan jag och mamma. Hursomhelst, det blir kul. =)

Kommentarer
Postat av: Annika

Värsta träningsnarkomanen du blivit...=)Ska jag joina kanske?? Kram å trevlig helg!

Postat av: Erika

Jag har bara jobbat 4v. men då har det inte varit hela v. som jag jobbat. Blev erbjuden mer städjobb men då hade jag ju redan lovat att börja jobba i Luleå.Det var jag som körde, hämtade lilla syster :)

2008-07-06 @ 11:36:12
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Erika

Det var skönt att träffa Macki igen, men vi bytte nästan bara av varandra. I söndags åkte han till Storuman en vecka..Jag saknar Tärnaby ;)

2008-07-09 @ 17:31:38
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag kommer sluta i aug. Hittar jag inget annat ska jag nog jobba när Luleå hockey har matcher, Arans flickvän är ansvarig i en av kioskera så jag kan få jobba där om hon fortsätter. Det ger mig lite extra i alla fall :)Jag hoppas verkligen att vi kan spendera tid tsm. Så mycket lättare det hade varit om han varit hemma nu!Är allt bra med dig då?

2008-07-10 @ 19:27:04
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Brantholm

Hej på! haha tack så mycket :) värkar vara en del som bloggar ska börja kolla in din! :D

2008-07-10 @ 23:33:28
URL: http://andreasbrantholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback