Skor fixade

Jag har tvättat upp ett par gamla skor som jag hade på studenten förra året. Ett par ballerinaskor som är riktigt söta. Jag tror jag kommer använda dem som bröllopsskor, om jag inte hittar några ännu bättre. Härligt!

Klänningen är ett litet problem just nu bara. På nåt sätt är jag inte riktigt nöjd med den jag har nu, men jag vet inte riktigt vilken modell jag hellre skulle vilja ha. Eller, jag vet massor som är superfina, men det är svårt att välja och snart är det bara tre månader kvar. Det finns inte så mycket tid att fixa en ny klänning på. Det går ju bra att beställa från Kina, tar 1,5 månad ungefär. Aaaah, nä, nu måste jag skärpa mig.


Allt och ingenting

Får halvt om halvt ångest över allt som hör till bröllopet. Det enda som känns bra och alltid kommer att kännas bra är att jag får gifta mig med Daniel och dela mitt liv med honom. Mycket mer än så kan man inte begära. Likafullt är det många saker som ska klaffa. Det gör de nog i sinom tid också.

Har fått feber också. Hoppas den är borta till imorrn, för då ska jag jobba igen. Sen ska jag lämna in tjänstgöringsrapporten och hoppas på en hel del pengar nästa månad.

Den stora frågan är fortfarande: Vad ska jag bli?
Alternativ:

  • Lärare (Bi/Ma/Eng)
  • Sjuksköterska
  • Tandläkare

Framtiden är ett oskrivet kapitel. Jag skulle bara vilja ha en liten ledtråd så jag kommer på rätt spår.


Nu har jag sökt

Efter många om och men så har jag sökt utbildningar för hösten. Det blir i första hand en distanskurs i matte eller engelska, eftersom vi troligtvis inte flyttar till Umeå. Sökte sjuksköterska och lärare också, utifall att det ändå skulle finnas en möjlighet till att det blir Umeå. Hursomhelst så tror jag att det här blir jättebra. Utbilda mig och få en yrkesexamen ska jag, även om det inte blir just precis nu jag börjar läsa. Det här blir bra!

Fyra månader

Snart fyra månader kvar. Inbjudningarna ska ut efter påskhelgen helst, hemsidan ska bli färdig och jag ska berätta för alla jag känner! Så underbart. Fortfarande en hel del frågetecken kvar, men det känns så bra ändå. Jag har knappt kunnat äta för att det har varit så mycket att tänka på idag. Tror jag har bestämt mig om ringen också. Känns bra. Allt känns bra. Jag funderar tillochmed på att skippa Umeå i höst och läsa något på distans, alternativt jobba. Fast jobb vet jag inte vad det skulle kunna bli isåfall. Snart måste jag söka i alla fall. Vet inte vad det blir än, men något blir det. Kan ju alltid börja på nåt och se om det är bra eller inte.

Dessa frågor

Just nu är det en hel del frågor som behöver fås svar på inom sisådär en vecka. I alla fall några punkter har tidspress på sig. Det som måste redas ut är:

  • Utbildning
  • Middag/mat
  • Inbjudan
  • Hemsidan
  • Ringfrågan
  • Boende

Det känns som att jag läser utbildningskatalogen från pärm till pärm utan att komma fram till nåt. Kanske det är bäst att plugga på distans ändå? Men till vad? Jag får det inte att gå ihop. Men det ska väl lösa sig så småningom. Det brukar ju göra det.