Vilka läser?

Ni som läser min blogg är nog inte så många tror jag och jag har koll på några, men om alla som läser det här inlägget kunde lämna en kommentar så skulle jag bli glad!


Tips

Tänkte tipsa om Annas blogg (alltså inte min egen). Där kan man klicka sig vidare till hennes insamling till Cancerfonden. Ge ett bidrag och gör en insats, det finns massor med fler insamlingar därute också!

Slappt

Sitter i soffan med datorn och en katt i knät. Härligt. Ikväll ska vi städa huset! Återkommer.

Fin dag

Slänger in ett inlägg innan jag ska ner på skolan igen. Denna gång är det för att hjälpa till med matservering och diskning. Det är jättefint ute! Måste ta mig ut sen. Städade imorse och har sett en halv föreläsning nu. Nä, bäst att rusa!

Flashback

Såhär såg vi ut när vi satt vid middagsbordet. Vilken dag! Daniels ros har blivit mosad till följd av allt kramande efter vigseln. Själv så ser mitt hår rätt risigt ut, men vad gör det när man är lyckligast i världen!


Måste bara visa buketten jag fick av Daniel när jag fyllde 20. Jättefina blommor i riktiga höstfärger. Jag blev glad. Dessutom är det en gammal klasskompis som gjort den.


Där ser man

Jag borde alltså vara bra mycket äldre än vad jag är.
http://www.vuxenpoang.com/user.php?randid=36911849389

Knäppt test, men lite kul samtidigt.

Städtant

Jag har alltså blivit städtant på gamla dar. Eller inte direkt gamla dar, men jag är ju åtminstone 20 nu. Det är faktiskt nästan kul att städa. Det är lugnt och skönt, ingen man direkt behöver prata med och ingen som kommenterar vad man gör eller inte gör (hoppas jag i alla fall). Vore det inte för att det var så enformigt arbete med tidiga morgnar eller sena kvällar så skulle jag inte ha något emot att städa mer. Vi får se hur länge till det blir.

Den eviga frågan: Tandläkare eller... nåt annat? Varför ska det vara så svårt att bestämma sig? Otroligt.

My life so far

Hittills har jag:

 • Träffat världens bästa kille
 • Förlovat mig med honom
 • Gift mig med honom
 • Flyttat ihop med honom

I den närmaste framtiden ska jag/vi:

 • Boka bröllopsresa
 • Skaffa pass
 • Åka på bröllopsresa
 • Ta mig in på en utbildning
 • Hitta jobb till Daniel
 • Skaffa lägenhet
 • Flytta in i lägenheten
 • Påbörja utbildning

Just nu känns mycket som ett enda virrvarr. För tillfället pluggar jag matte på heltid, plus att jag har 75 % städning nere på skolan. Helt galet, men det blir pengar och pengar är alltid välkommet. Speciellt när man som vi har hittat en fin lägenhet som vi ska försöka få. Det känns jättespännande! Jag har sökt till tandläkarutbildningen också, men jag känner fortfarande att jag inte vet vad jag vill överhuvudtaget.

En IKEA-resa blir det också förhoppningsvis före vi flyttar in i lägenheten. Har ju två presentkort att bränna där och så kan man ju investera lite av egna pengar. Jag gissar att det kommer gå en hel del. Vi försöker leta billigare alternativ på Blocket också.

Nästa helg blir det Umeå och en sväng förbi Lycksele för att skaffa pass. Har aldrig någonsin i mitt liv ägt ett pass, så det blir lite tufft. Jag hoppas att mitt nya körkort kommer snart också. Skickade in det förra veckan så det borde vara på väg. Vill ha, vill ha!

Det känns även som att en beställning från Ellos eller H&M skulle vara smart. Tror dock inte att ekonomin tillåter det just nu. När lönen för denna månad kommer så kanske!