Helg

Det känns så otroligt skönt med helg efter denna vecka. Den har varit intensiv och informativ, lika med ganska lång men faktiskt inte jobbig. Det har både varit kul och intressant. Idag hade vi till exempel föreläsning om anatomi. Det är jättemycket som man ska lära sig och kunna sen, men det är väl därför utbildningen är så pass lång. Känns hur kul som helst faktiskt. Just nu i alla fall.

Vi håller på att stöka en hel del i lägenheten också. Vi har ingen säng, så vi sover på en madrass bara. Sen så har vi ingen soffa heller, får väl dra dit madrassen om vi ska se nån film eller så. Däremot så har vi en tv-möbel och ett hörndatabord, samt köksbord och stolar som kom i morse. Databordet ska vi skruva ihop nu ikväll. Vi köpte en soffa på Jysk i eftermiddag, men den skulle inte komma förrän om två-tre veckor. Men vi klarar oss. Ska bli skönt när vi har allt möblerat och tapetserat. Men tapetseringen får nog vänta några veckor nu. Skolan och jobbet gå i första hand ett tag nu.

Nej, dags att rycka upp sig och få nånting gjort (innan man somnar)!


Kommentarer
Postat av: Erika

Vad skönt att höra att ni trivs, kan tänka mig att det blir ännu mysigare med lite mer möbler :)

Ja, jag vet ju det :) Det är det som är så synd, har inga vänner här ännu. Men jag åkta till hans syster och det var jätte trevligt!

Postat av: Erika

Ja det blev en alldeles utmärkt kväll :)
Å det låter så roligt, det är så kul att fixa till en alldeles egen lägenhet! Hoppas allt går bra för er.

2008-01-28 @ 12:52:16
URL: http://stordocka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback